In 2017 besloot ik een trainer te zoeken om mij te trainen naar mijn eerste marathon in Berlijn voor 2018. Ik kende Sander al eventjes en had al regelmatig contact met hem over bepaalde zaken en toen vroeg ik aan hem of hij mij wilde  trainen. Dat kon maar moest wel beloven aan hem dat ik niet meer elke weekend een wedstrijdje ging doen en dat heb ik heb toen beloofd.

De trainingen waren fijn en leuk om te doen soms ging een training niet zo is het op papier zou moeten.. en toen kwam Berlijn mijn eerste marathon,  een mooie marathon en die mocht ik samen met Sander doen, wat een ervaring was dat.

Toen kwam TrainingsPeaks in beeld. Een handig app en met koppelen via mijn garmin komen de trainingen in mijn horloge te staan en dan kan er bijna niks mis gaan zou je denken.Met Sander als mijn trainer op afstand gaat het goed, 1x per jaar proberen wij met een groep NEEGU RUNNERS samen te komen en dan een rondje te lopen en na afloop lekker wat eten en drinken met z’n allen. Vaak komen we elkaar ook tegen op evenementen is ook altijd gezellig en leuk.

Ik vind het heel fijn training bij Sander en zou ook niet anders willen. De trainingen zijn op mij afgesteld en niet op de anderen die hij traint. Ik ben ontzettend blij met hem.

Delen via: